Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik wil steunen

Sluit dit venster

about
Toon menu

Niet in onze naam: Arno en Stef Kamil Carlens

maandag 24 januari 2011

Arno en Stef Kamil Carlens brachten een duet tijdens het artistieke evenement 'Niet in onze naam' in de Brusselse KVS. Na het nummer bleef Arno nog even zitten om in zijn eigen rebelse stijl zijn ongenoegen over de politieke impasse te ventileren.

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

reacties

4 reacties

 • door vavli op dinsdag 25 januari 2011

  Zijn eigen rebels stijl? Tja, vooral bezopen en toch wel wat zielig. Maar de muziek was wel schitterend.

 • door arnout vos op dinsdag 25 januari 2011

  In De Morgen lees ik het verslag van 'niet in onze naam': "Wanklanken waren er ook. Nadat Arno met Stef Kamil Carlens een duet ten gehore had gebracht, bleef de opper-Belg op het podium zitten én stamelde hij een warrig dronkemansbetoog met opgeheven vingers én boutades als: "Er zit momenteel meer socialisme in een coiffeurssalon dan bij de socialisten." Er viel geen touw aan vast te knopen. Met zachte hand werd hij door Neuville van het podium geleid." Nu zie ik het filmpje op deze website en blijkt dat arno rechtstreeks commentaar heeft geuit op, jawel, 'De Morgen'. Ze noemen dat dan maar gewoon dronkemansbetoog en boutades. Ze kunnen daar blijkbaar niet zo goed om met kritiek. Ik ben hun 'Win een iPad'-marketingstunts anders wel goed beu.

 • door Marc Ernst op dinsdag 25 januari 2011

  "eigen rebelse stijl " wordt ongetwijfeld het understatement en hét staaltje new speak van het jaar. In helder en ondubbelzinnig Nederlands heet zo iets : gewauwel, dronkemanspraat, geleuter, nonsens.

  Zijn demagogische, onsamenhangende, platvloerse , infantiele - kortweg beschamende vertoning - werd trouwens niet enkel door De Morgen opgemerkt (en mild gehekeld). Ook onder meer De Standaard deed dat. En die krant werd niet door Arno 'aangevallen'.

  Met zo'n 'boegbeelden' of zelfs maar bondgenoten is progressief Vlaanderen binnenkort totaal gemarginaliseerd (en irrelevant). En niet eens onterecht en in elk geval door haar eigen schuld. Daarvoor heeft het geen snode, rechtse, plannen of dito politici nodig.

  Een niet-rechtse 'allerslimste mens' (sociaal economisch bestempelt hij zich als links) schreef hier over op Facebook : "Ik heb niks met de vendelzwaaiers van rechts-Vlaanderen, maar ik heb ook helemaal niks met zo'n minkukels als een Arno die wat staat te bazelen op bij gebrek aan kennis ter zake. Het etaleert vooral gebrek aan een eigen mening/inzicht me dunkt. De linkse elite kijkt wat neer op de rest en wentelt zich in een superioriteitsgevoel. Dat is niet erg slim: ze hebben daardoor 30 jaar verloren met het immigratiedebat en zo de het Vlaams Blok groot gemaakt."

  Daar valt me dunkt niets aan toe te voegen.

  • door dewinterjoris op woensdag 26 januari 2011

   Blijkbaar stoort U zich aan de pluriformiteit van artistiek Belgie, Arno was tenminste daar met zijn persoon én artistieke kwaliteit. Indien énkel populisme en bespraaktheid van het naar UW normen "beschaafd"type, kan boeien,dan ziet de toekomst er erg saai uit, iedereen heeft recht op zijn mening,zélfs in licht dronkenstaat. Uw betoog heeft weinig relevantie tussen "links" en Arno's persoonlijk optreden.

  Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties