Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

'Mekitburn' brengt concurrentieloos feestplezier

dinsdag 28 september 2010

Mekitburn is een klein festival in Vilvoorde, dat plaats vond op 24 en 25 september 2010. Dit was het laatste festival van de zomer, vanaf nu worden alle tenten weer veilig opgeborgen tot volgend jaar.

Mekitburn wordt express zo laat geprogrammeerd omdat we in het volle festivalseizoen te veel concurrentie krijgen.” Aldus Dries van de Velde, organisator van het festival. Op Mekitburn komen alle soorten muziek aan bod, van drum & bass tot dubstep & minimal, naar
Balkan en wereldmuziek.

”Mekitburn is ontdekken, nieuwe dingen leren kennen, en gewoon feesten en genieten van de laatste weekends van de nazomer.” Oktober staat voor de deur, dus alle feestlustigen die nog een keer op de weide wilden staan konden nog één keer het beste van zichzelf geven op dit cultuurfestival.

© 2010 - StampMedia - Tom Clabots - Ellen Derboven - Arno Lemmens

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze video.