Bent u al steungever van DeWereldMorgen.be?

In september lanceerden we een noodcampagne omdat we dreigden dit jaar niet rond te komen. Jullie massale reacties waren hartverwarmend en moedigden ons aan om door te gaan. We haalden zo'n 22.000 euro op en kregen er heel wat steungevers bij die maandelijks aan ons storten.

Daarmee zijn we helaas niet definitief uit de rode cijfers. Eén derde van onze inkomsten komt van subsidies en die staan onder druk. Een ander derde komt van partnerorganisaties uit het brede middenveld, en bijna allemaal moeten ook zij besparen. Onze hoop is dus op onze lezers gevestigd. Maandelijks zijn dat 300.000 mensen en van hen stort 1% een bijdrage.

Wij hebben geen hartverscheurende beelden om onze campagne kracht bij te zetten. Onze belangrijkste kost is namelijk de loonkost. De wereldhonger kunnen we niet oplossen en ook de zeehondjes gaan we niet redden. Wel beloven we met jullie steun ons uiterste best te doen om maatschappelijk relevant nieuws te brengen vanuit een progressief, sociaal en ecologisch standpunt.

Onze maandelijkse loonkost bedraagt afgerond 22.000 euro (netto verdient een voltijdse kracht bij ons een bescheiden 1500 euro per maand). Help je mee om onze job te vrijwaren om zo DeWereldMorgen in de ether te houden?

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

'Mekitburn' brengt concurrentieloos feestplezier

dinsdag 28 september 2010

Mekitburn is een klein festival in Vilvoorde, dat plaats vond op 24 en 25 september 2010. Dit was het laatste festival van de zomer, vanaf nu worden alle tenten weer veilig opgeborgen tot volgend jaar.

Mekitburn wordt express zo laat geprogrammeerd omdat we in het volle festivalseizoen te veel concurrentie krijgen.” Aldus Dries van de Velde, organisator van het festival. Op Mekitburn komen alle soorten muziek aan bod, van drum & bass tot dubstep & minimal, naar
Balkan en wereldmuziek.

”Mekitburn is ontdekken, nieuwe dingen leren kennen, en gewoon feesten en genieten van de laatste weekends van de nazomer.” Oktober staat voor de deur, dus alle feestlustigen die nog een keer op de weide wilden staan konden nog één keer het beste van zichzelf geven op dit cultuurfestival.

© 2010 - StampMedia - Tom Clabots - Ellen Derboven - Arno Lemmens

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze video.