Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Veel subculturen op ‘Het Noord ontspoort’

maandag 20 september 2010

Op zaterdag 18 september verzamelden muziekliefhebbers zich weer in het park Spoor Noord voor een nieuwe editie van ‘Het Noord Ontspoort’. Organisatoren van dit sfeervol en gratis muziekfestival waren Jackyland i.s.m. Kids Noord, Buurtschatten, Elegast wijkwerking en de stad Antwerpen.

Opkomend talent en gekende  muzikanten gaven een dwarsdoorsnede van vele subculturen en traditionele muziek: ska, balkan, reggae, hip hop en latin.

© 2010 - StampMedia - Omar Jai en Sadiq Ahmady

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze video.