Als het aantal maandelijkse steungevers van DeWereldMorgen.be niet drastisch stijgt, krijgt u binnenkort enkel een zwart scherm te zien.

Beste lezer,


Als u vindt dat DeWereldMorgen.be moet blijven bestaan, word dan maandelijkse steungever. Onze financiële middelen krimpen, terwijl het aantal lezers groeit.

Gemiddeld hebben we maandelijks 350.000 unieke bezoekers. Maar het geld dat we van onze partners krijgen is sinds onze opstart gehalveerd doordat zij moeten besparen. Bovendien komt één derde van onze inkomsten van subsidies en is het lang niet zeker of we die zullen behouden.

DeWereldMorgen.be is in Vlaanderen een belangrijk forum voor visies, verhalen en stemmen die niet of te weinig aan bod komen. Om die zichtbaar te maken, moeten we dag na dag keihard werken. Dat doen we met een klein team dat gelooft in zijn project.

Wij willen graag doorgaan met DeWereldMorgen.be. Nu meer dan ooit. Er is nood aan media, waar informatie over alle geledingen van de maatschappij te vinden is.

Uw steun is nodig. Niet om winst te maken, maar om te doen waar we goed in zijn.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

about
Toon menu

Boomtown is meer dan Sex, Drugs & Rock`n Roll

zaterdag 24 juli 2010

De Genste Kouter werd omgetoverd tot een festivalterrein met in het midden een knalroze caravan. Mensen die geïntrigeerd kwamen kijken werden uitgenodigd voor een intieme ontmoeting met poëzie, muziek, maar ook theater en nog veel meer.

De Caravan kadert in het “Alles Kan” gedeelte van het Boomtown festival en geeft jonge en beloftevolle artiesten de kans om hun creativiteit tentoon te spreiden. Het geheel werd georganiseerd en in goede banen geleid door ZzMogh vzw.

 © 2010 StampMedia - Sam Heijens en Arno Lemmens

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze video.