about
Toon menu

Hart Boven Hard: de beelden

Hoe oprecht verontwaardigd burgers kunnen zijn, bleek op maandag 22 september bij Hart Boven Hard. Dit breed gedragen initiatief kantte zich, soms op ludieke wijze, tegen de geplande besparingen van de Vlaamse regering. De beelden tonen reacties van de deelnemers, en een reactie van minister-president Geert Bourgeois op de Alternatieve Septemberverklaring van Hart Boven Hard.
maandag 22 september 2014

Hart Boven Hard is een gelegenheidsverband van culturele- en armoede-organisaties, vakbonden, de milieubeweging, het jeugdwerk en vele anderen. Het initiatief uit zijn bezorgdheid over de impact van de geplande  besparingen op onderwijs, op kinderopvang, op cultuur, op zorg en rusthuizen, en op de samenleving als geheel.

http://www.hartbovenhard.be/


Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.