Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Linkerwoofer goed voor nieuw record: 29.000 mensen op tweedaags festival

maandag 13 augustus 2012
Linkerwoofer is een gevestigde waarde. Vorig jaar vonden 25.000 bezoekers de weg naar dit bijzondere tweedaagse festival. Voor deze negende editie mochten de organisatoren een nieuw record tellen, dankzij muzikale toppers maar ook het mooie weer.

Negenduizend bezoekers op vrijdagavond en twintigduizend op zaterdag.
Een record dus voor de negende editie van dit gratis festival.
Toppers waren er met Luka Bloom, Gabriel Rios,  Das Pop,  Daan en dj Tom Barman, die de tweedaagse afsloot.

Bekijk meer foto's via:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631039399844/show/

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze foto-reportage.