Als het aantal maandelijkse steungevers van DeWereldMorgen.be niet drastisch stijgt, krijgt u binnenkort enkel een zwart scherm te zien.

Beste lezer,


Als u vindt dat DeWereldMorgen.be moet blijven bestaan, word dan maandelijkse steungever. Onze financiële middelen krimpen, terwijl het aantal lezers groeit.

Gemiddeld hebben we maandelijks 350.000 unieke bezoekers. Maar het geld dat we van onze partners krijgen is sinds onze opstart gehalveerd doordat zij moeten besparen. Bovendien komt één derde van onze inkomsten van subsidies en is het lang niet zeker of we die zullen behouden.

DeWereldMorgen.be is in Vlaanderen een belangrijk forum voor visies, verhalen en stemmen die niet of te weinig aan bod komen. Om die zichtbaar te maken, moeten we dag na dag keihard werken. Dat doen we met een klein team dat gelooft in zijn project.

Wij willen graag doorgaan met DeWereldMorgen.be. Nu meer dan ooit. Er is nood aan media, waar informatie over alle geledingen van de maatschappij te vinden is.

Uw steun is nodig. Niet om winst te maken, maar om te doen waar we goed in zijn.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

about
Toon menu

Linkerwoofer goed voor nieuw record: 29.000 mensen op tweedaags festival

maandag 13 augustus 2012
Linkerwoofer is een gevestigde waarde. Vorig jaar vonden 25.000 bezoekers de weg naar dit bijzondere tweedaagse festival. Voor deze negende editie mochten de organisatoren een nieuw record tellen, dankzij muzikale toppers maar ook het mooie weer.

Negenduizend bezoekers op vrijdagavond en twintigduizend op zaterdag.
Een record dus voor de negende editie van dit gratis festival.
Toppers waren er met Luka Bloom, Gabriel Rios,  Das Pop,  Daan en dj Tom Barman, die de tweedaagse afsloot.

Bekijk meer foto's via:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631039399844/show/

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze foto-reportage.