Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Expo over thema Zinneke Parade 2012: 'Wanorde'

vrijdag 20 mei 2011

BRUSSEL - Na een publieke stemronde is 'Désordre / Wanorde' verkozen als nieuw thema voor de editie 2011-2012 van de Zinneke Parade.

Op 19 mei (exact 1 jaar voor de Zinneke Parade) opende de tentoonstelling 'Désordre / Wanorde'.

Tijdens deze expo in het centrum van Brussel tonen 23 kunstenaars in vijftien containers hun visie op het nieuwe thema.

De tentoonstelling is dagelijks open tussen 11 en 18 uur (op zondag van 13 tot 20 uur) en dit vanaf 20 mei tot en met 12 juni op het Europakruispunt (voor het Centraal Station in Brussel). Toegang is gratis.

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze foto-reportage.