Bent u al steungever van DeWereldMorgen.be?

In september lanceerden we een noodcampagne omdat we dreigden dit jaar niet rond te komen. Jullie massale reacties waren hartverwarmend en moedigden ons aan om door te gaan. We haalden zo'n 22.000 euro op en kregen er heel wat steungevers bij die maandelijks aan ons storten.

Daarmee zijn we helaas niet definitief uit de rode cijfers. Eén derde van onze inkomsten komt van subsidies en die staan onder druk. Een ander derde komt van partnerorganisaties uit het brede middenveld, en bijna allemaal moeten ook zij besparen. Onze hoop is dus op onze lezers gevestigd. Maandelijks zijn dat 300.000 mensen en van hen stort 1% een bijdrage.

Wij hebben geen hartverscheurende beelden om onze campagne kracht bij te zetten. Onze belangrijkste kost is namelijk de loonkost. De wereldhonger kunnen we niet oplossen en ook de zeehondjes gaan we niet redden. Wel beloven we met jullie steun ons uiterste best te doen om maatschappelijk relevant nieuws te brengen vanuit een progressief, sociaal en ecologisch standpunt.

Onze maandelijkse loonkost bedraagt afgerond 22.000 euro (netto verdient een voltijdse kracht bij ons een bescheiden 1500 euro per maand). Help je mee om onze job te vrijwaren om zo DeWereldMorgen in de ether te houden?

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Expo over thema Zinneke Parade 2012: 'Wanorde'

vrijdag 20 mei 2011

BRUSSEL - Na een publieke stemronde is 'Désordre / Wanorde' verkozen als nieuw thema voor de editie 2011-2012 van de Zinneke Parade.

Op 19 mei (exact 1 jaar voor de Zinneke Parade) opende de tentoonstelling 'Désordre / Wanorde'.

Tijdens deze expo in het centrum van Brussel tonen 23 kunstenaars in vijftien containers hun visie op het nieuwe thema.

De tentoonstelling is dagelijks open tussen 11 en 18 uur (op zondag van 13 tot 20 uur) en dit vanaf 20 mei tot en met 12 juni op het Europakruispunt (voor het Centraal Station in Brussel). Toegang is gratis.

reageer

Er zijn nog geen reacties op deze foto-reportage.