Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik wil steunen

Sluit dit venster

about
Toon menu

Honderden klachten tegen Vlaamse Verdedigings Liga

donderdag 4 augustus 2016
Een 80-tal personen gingen woensdag naar een Antwerpen politiekantoor om samen klacht neer te leggen tegen de racistische uitlatingen van de leden van de Facebookpagina Vlaams Verdedigings Liga (VVL) na het overlijden van de jonge Ramzi uit Limburg. Racisme en "cyberhaat" zijn een misdrijf en moeten gestraft worden. Laat ons een signaal geven aan de samenleving en massaal klachten neerleggen", klinkt het. Iedereen kan over heel het land de klacht mee onderschrijven.

De oproep sorteert effect. Gisteren en deze voormiddag hebben er zich honderden mensen aangemeld in verschillende politiekantoren om de klacht mee te ondertekenen.

De overrompelde politie heeft de organisatoren nu gevraagd om een online petitie te starten. Deze zal dan toegevoegd worden aan de klacht en aanvaard worden als het ondertekenen hiervan! 

Je kan de petitie hier ondertekenenDeze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

reacties

2 reacties

  • door Harrie Baken op donderdag 4 augustus 2016

    Ik hoop dat jullie (de link naar) de online petitie gauw regelen! (Anders moet ik van Tilburg naar Turnhout fietsen. Dat is op zich wel plezant - over 't Bels Lijntje - maar het regent af toe nogal hard. :)

  • door Rogan Josh op vrijdag 5 augustus 2016

    Ziezo, ons gezin heeft zojuist de petitie tegen de VVL ondertekend.Hoop dat vele landgenoten hetzelfde doen om die monsterlijke uitspraken een halt toe te roepen en de verziekers van onze mooie maatschappij te stoppen.Hoe meer handtekeningen hoe groter het sein aan de politieke partijen die een verbond hebben met zulke groeperingen dat ze ernaast zitten wanneer ze dit tolereren.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties