Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik wil steunen

Sluit dit venster

about
Toon menu

Borgerrio toont de superdiversity in Antwerpen

zaterdag 21 mei 2016
Zaterdag 21 mei vond de tiende editie van het BorgerRio plaats op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Een combinatie van wijkfestival en een volkse braderij voor groot en klein. Kleurrijke kraampjes van lokale handelaars, animatie en concerten. Het hoogtepunt was de parade met een bonte mix van sambagroepen, lokale fanfares, Murga en de bezemwagen van Discobar A Moeder. Kortom superdiversity in Antwerpen. Een sfeerbeeld.

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

reacties

Eén reactie

  • door antond op zondag 22 mei 2016

    Leve de diversiteit. En dat we ook over de grenzen van ethniciteit liefhebben en kinderen grootbrengen. Hopelijk bestaat er op langere termijn geen raciale meerderheid meer en zijn we allemaal 'café au lait'. Dat is dan al een -kwalijke- maatschappelijke discussie minder!

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties