Bij DeWereldMorgen.be schrijven we niet voor de clicks.

We maken media voor een betere wereld.

Samen met vele vrijwilligers en burgerjournalisten.

Om dit te blijven doen hebben we uw steun meer dan nodig!

Steun onafhankelijke media!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

dreigingsniveau 3

dinsdag 10 februari 2015
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

... en of het geen nuttig idee zou zijn de nogal eens voor zijn beurt sprekende N-VA-minister van Financiën te suggereren in de sector veiligheidsmaatregelen niveau drie te regelen, nu internationale aanhoudingsbevelen tegen de directeurs van de HSBC-bank in de pijplijn zitten.

Een kolfje ook naar de hand van Peter Dedecker, partijgenoot en specialist in het bestrijden van frauduleuze bankverrichtingen, om al die miljarden euro's in de offshore bedrijven te recupereren.

Ter aanbeveling: dat twee andere partijgenoten, de Burgemeester van de Havenstad en de Minister van Binnenlandse Zaken, hun oor eens te luisteren leggen in hun kennissenkring uit de Antwerpse diamantwereld. Een krachtdadig en doortastend optreden is ook in dit dossier gewenst. De schenking van een diamanten tennisracket kan echt niet volstaan.

Aan een bananenrepubliek zijn we nog niet toe, maar waarschijnlijk zijn maatregelen voor goed bestuur wel aangewezen. Misschien kan nog een partijgenoot hier een lichtend voorbeeld zijn, nu hij als burgemeester van Aalst sterk overweegt volgende zondag kogelwerende vesten in te voeren, en maskers in de carnavalstoet te verbieden. 

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

reacties

Eén reactie

  • door Alfons Vanwetswinkel op dinsdag 10 februari 2015

    Jan Jambon zal daar uiteraard een stokje voor steken, hij zal zijn vrienden uit de diamant sector geen haar in de weg leggen . Onmisbaar voor Antwerpen en hen aanvallen zet voor hen de deur open om naar Israël te vertrekken ,dit is ontoelaatbaar voor de burgemeester sjerp van Antwerpen en worden zijn knechten ter orde geroepen ,oftewel fraudeer maar rustig verder zij zijn onmisbaar voor Antwerpen. Liever de BTW verhogen dan kunnen we het kiesvee weer een rad voor d`ogen draaien .

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties