Een nieuwssite die

reclamevrij
onafhankelijk
kritisch
en gratis is?

Dat kan!

Maar enkel dankzij jouw steun

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Na 10 jaar positief inburgeringsverhaal… radicalisering?

donderdag 26 maart 2015
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Uit De Morgen:

"Homans verdedigde het inburgeringsbeleid dat de Vlaamse regering sinds 2004 voert en werd opgestart door toenmalig Open Vld-minister Marino Keulen. 'Het beleid sinds toen werpt nu zijn vruchten af. (...) Inburgering is een positief verhaal waarin we mensen kansen geven. Ze moeten die kansen grijpen, maar dan moeten wij ze dus ook bieden'."
Sorry, minister Homans, de radicalisering en jihadisering zoals we die nù kennen, komt er na 10 jaar van zulk "positief verhaal". Is dat niet wat eigenaardig?

In die 10 jaar moet het echt mogelijk geweest zijn om die enorme en enkel maar positieve effecten van dit beleid te zien. Ik kan u enige literatuur uit Denemarken aanbevelen, waarin gesuggereerd wordt dat een te nadrukkelijk assimilerend beleid 'tegenculturele' reacties uitlokt... die soms tot jihadisering kunnen leiden. Laat uw dogma's en uw "wij N-VA zijn de enigsten die het echt goed weten"-mentaliteit nu stilaan eens vallen.
De redenen voor de radicalisering terugkoppelen naar de periode voor die 10 jaar, is bijzonder bizar! Het is alsof Paula D'hondt in de periode 1989-1993 continu zou herhaald hebben, voor alles dat verkeerd ging, dat het aan de afwezigheid van beleid te wijten was voor 1989... en ze had méér reden dan u om dit eventueel als argument te gebruiken

Suggestie: zou u er niet stilaan eens kunnen over nadenken of dit fameuze inburgeringsbeleid wel alle ladingen dekt van het beleid dat zou moeten gevoerd worden?

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

Eén reactie

  • door KenanDEMIRCI op woensdag 13 mei 2015

    Integratie van moslims in België is één van assimilatie zonder dat de moslims het zelf door hebben, hiervoor is Pater Leman de Missionaris primus, hoe geniepig en hypocriet de missioneringsdrang van de katholieken wel niet zijn kan, angstaanjagend! Het doel heiligt de middelen!!!

    Vele zogenaamde migranten zelforganisaties zijn opgericht en gesteund door de katholieke zuil zoals een KIF KIF vzw, VOEM vzw met als doel te assimileren en te missioneren. In dit kader moet je ook de steun begrijpen van de Christelijke zuil voor de scholen van Fethullah namelijk Lucerna Colleges...Dialogiseren om te missioneren aangegeven door Nostra Aetata.

    En de zogenaamde jihadisten die naar Syrië zijn vertrokken zijn eigenlijk niets meer dan overwegend gehersenspoelden die niet om geloofsredenen maar acceptatieredenen gaan vechten bij Islamitische Staat, die op zijn beurt is opgericht en bewapend door CIA en Mossad, dus deze zogenaamde jihadisten zijn maar een voorwerp om de Islam zwart te maken en onderdeel van verdeel en heers strategie in het Medden-Oosten. Als USA wilt is het binnen een paar uren gedaan met de IS ,neen, dat past niet in de Chaos plan,...., QUI BONO????? WIE HEEFT ER BAAT BIJ DEZE CHAOS? ISRAEL en de Amerikaanse multinationals die in handen zijn van de eigenaars van de Amerikaanse Nationale Bank, Federal reserve, deze elite bestuurd de wereld. Ja alle Nationale Banken zijn privé eigendom dus niet van de staat.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties