Bij DeWereldMorgen.be schrijven we niet voor de clicks.

We maken media voor een betere wereld.

Samen met vele vrijwilligers en burgerjournalisten.

Om dit te blijven doen hebben we uw steun meer dan nodig!

Steun onafhankelijke media!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Update Million Mask March Brussel 5 november 2014

vrijdag 31 oktober 2014
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Beste burgers van belgie wij zijn anonymous.

Zoals jullie konden lezen in onze vorige blog houden wij op 5 november de million mask march die door gaat op meer 400 locaties wereldwijd.

wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een update het was de bedoeling om massaal te verzamelen op de grote markt in brussel maar aangezien dat het een verboden zone is om te betogen is ondertussen duidelijk dat de grote markt ‘tricky’ is als beginpunt. Het laatste wat we willen zijn massale arrestaties en dat nog voor het goed en wel begonnen is. Allemaal samentroepen op de Grote Markt is daarom geen optie. Daarom dat we op geen enkele manier allemaal samen troepen op de grote markt.

We verspreiden ons op de grote markt zonder masker in kleine groepjes 1-2-3-4 pers. Klokslag 12 uur zetten we onze maskers op of hou hem in je hand zo dat andere deelnemers kunnen zien wie ze moeten volgen naar het muntplein dat de hoofd plaats is om te verzamelen zie foto om aan het muntplein te geraken. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=826264660757404&set=p.826264660757404&type=1&theater 

Voor wie rechtstreeks naar het muntplein wil gaan is geen probleem wie een masker heeft hou die zichtbaar zo dat andere anons zich kunnen aansluiten.

Voor wie later komt geen probleem hou de facebook pagina in het oog voor updates zo dat u zich op latere tijdstippen en locatie's kan aansluiten. https://www.facebook.com/events/335626836609123/?ref_dashboard_filter=upcoming 

Million Mask March Video http://youtu.be/4kRZM1znKQk

Wij zijn Anonymous.

Wij zijn legioen.

wij vergeven niet.

Wij vergeten niet

Verwacht ons


Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

Eén reactie

  • door Marc Haertjens op zaterdag 1 november 2014

    Sorry, maar ik weiger mij anoniem te verzetten. Echte revolutionairen, uit verleden en heden, hebben steeds hun naam met trots gedragen en hun gezicht uitdagend getoond, met alle risico's van dien. Maar ook met meer succes: in de geschiedenisboeken komen geen anomieme revolutionairen voor...

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties