Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Gentse Feestendebat: Is sociale strijd gedegradeerd tot feestelijk evenementenbureau?

maandag 1 augustus 2011

GENT - Op zondag 24 juli ging het Gentse Feestendebat over sociale strijd en of sociale strijd mogelijk is zonder geweld. Tussen Frietrevolutie, Camping 16, Shame en de 'verwende' kinderen van Louis Tobback.

In het panel: Dominique Willaert (artistiek leider van Victoria Deluxe); Jeroen Olyslaegers (romancier, theaterauteur en performer; auteur van o.a. 'Navel', 'Open gelijk een mond' en 'Wij'; Peter Mertens (voorzitter PVDA); Mattias De Backer (initiatiefnemer Camping 16, parlementair medewerker, student), Marijke Pinoy (actrice en theaterregisseur; o.a. in 'Vidange Perdue' en 'Ben X'; Theater Zuidpool en Theatergroep Cecilia; in NTG 'Woyzeck' en 'Netels' (Gentse Feesten 2011); Jouwe Vanhoutteghem (coƶrdinator 'Niet in mijn naam Jong' en 'Frietrevolutie' en 'Frietpleinen'); Jan Dumolyn (historicus UGent).

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.