Bij DeWereldMorgen.be schrijven we niet voor de clicks.

We maken media voor een betere wereld.

Samen met vele vrijwilligers en burgerjournalisten.

Om dit te blijven doen hebben we uw steun meer dan nodig!

Steun onafhankelijke media!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Livestreaming voorstelling "Identiteit" van Paul Verhaeghe in Vooruit

Psychoanalyticus Paul Verhaeghe presenteert dinsdagavond in Vooruit zijn nieuwste boek "Identiteit". De twee voorstellingen zijn uitverkocht maar op deze pagina kunt u om 19u30 en om 21u30 het evenement rechtstreeks via een livestreaming van Vooruit volgen.
maandag 17 september 2012
doc Bekijk de embeded opname van de Vooruit.Het neoliberale onbehagen: onze westerse verzorgingsstaat is de laatste dertig jaar zo dronken geraakt van het marktdenken – competitie, egoïsme, profijt - dat het maatschappelijk weefsel aan flarden werd gescheurd. Resultaat: we hadden het zelden zo goed en toch liggen we uitermate overhoop met de wereld en onszelf. Dat komt omdat we niet meer weten wie we zijn. Onder het gebod van de Struggle for life en het materiële succes, zijn we beland in een neerwaartse spiraal van destructieve prestatiedruk, angst en stress, verlies aan zelfbesef, machteloosheid en depressief genot op afbetaling.

Van onze recencent Robrecht Vanderbeeken kon u al de review lezen van "Identiteit", het nieuwe boek van Paul Verhaeghe. De twee voorstelling zijn uitverkocht, maar met dank aan Vooruit kunnen ook de lezer van De Wereld Morgen.be de live streaming hier volgen om 19u30 en om 21u30.

 

Het boek "Identiteit" is te koop in onze shop. Met uw aankoop steunt u DeWereldMorgen.be.

 

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

3 reacties

 • door Diane op dinsdag 18 september 2012

  zaterdag 22 sept op het solidariteitsfeest www.ManiFiesta.be in Bredene-aan-zee. Paul Verhaeghe wordt geïntervieuwd door Erwin Mortier......

  • door Jeff Vda op dinsdag 18 september 2012

   Teleurgesteld in het niveau van de vragen van de interviewer...

 • door Joop Schouten op dinsdag 18 september 2012

  Bedankt voor deze 'voorstelling' allemaal. (Paul in het bijzonder.) Ik hoop dat deze opname wordt geplaatst om blijvend te 'herzien'. Er werd meer verteld dan wat mijn oren doorgaven aan mijn hersenen. ; )

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties