Bij DeWereldMorgen.be schrijven we niet voor de clicks.

We maken media voor een betere wereld.

Samen met vele vrijwilligers en burgerjournalisten.

Om dit te blijven doen hebben we uw steun meer dan nodig!

Steun onafhankelijke media!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Concerten in november

De interessantste concerten in één lijstje. Maar enkel de optredens die bij publicatie nog niet uitverkocht zijn. Klikken op de naam van de zaal, geeft verdere info over het evenement.
vrijdag 29 oktober 2010

01-11

Silje Nes @ Video, Gent

John Hiatt @ BOZAR, Brussel 

02-11 The Mighty Diamonds + Linval Thompson @ Vooruit, Gent Xiu Xiu + Zola Jesus @ De Kreun, Bissegem   03-11 Feeder @ Trix, Antwerpen John Scofield Trio @ Vooruit, Gent Surfer Blood @ AB, Brussel   04-11 Jimmy Eat World en Styrofoam @ AB, Brussel Rozaneh en Monajat Yulchieva @ Zuiderpershuis, Antwerpen Wire @ 4AD, Diksmuide   05-11 Pluto festival @ Nijdrop, Opwijk School of Seven Bells @ Handelsbeurs, Gent An Pierlé & White Velvet @ N9, Eeklo Kommil Foo @ Kursaal Oostende Tcheka  @ Zuiderpershuis, Antwerpen   06-11 An Pierlé & White Velvet @ AB, Brussel Archie Bronson Outfit @ Vooruit, Gent Luka Bloom @ Cactus Club@MaZ, Brugge Pluto festival @ Nijdrop, Opwijk   07-11 The Acorn @ Cactus Club@MaZ, Brugge The Bony King Of Nowhere @ De Kreun, Bissegem Tindersticks @ Vooruit, Gent   08-11 Archie Bronson Outfit @ Het Depot, Leuven   09-11 We Are Scientists @ Het Depot, Leuven   10-11 Gilles Peterson en Baloji @ Het Depot, Leuven The Acorn @ Stuk, Leuven   11-11 TrioMalou @ CC Brugge Vieux Farka Touré @ Vk*, Brussel   12-11 Amparo Cortés & Cristina Branco @ CC Brugge Vieux Farka Touré @ 4AD, Diksmuide Wavves @ AB, Brussel   13-11 Boban I Marko Markovic Orkestar @ CC De Spil, Roeselare Mary Gauthier @ AB, Brussel Natacha Atlas @ Zuiderpershuis, Antwerpen   14-11 Cowboy Junkies @ De Warande, Turnhout Ska Cubano @ Vooruit, Gent   15-11 Kurt Wagner & Cortney Tidwell @ Arenberg, Antwerpen   16-11 Afrocubism @ Bozar, Brussel The Residents @ De Kreun, Bissegem   17-11 Giant Sand @ Vooruit, Gent MLCD @ Cultuurcentrum Mechelen The Acorn @ Stuk, Leuven Villagers @ Botanique, Brussel Rodrigo Leao @ De Roa, Antwerpen   18-11 Nona Mez @ VUB Kultuurkaffee, Brussel Balanescu Quartet @ CC Brugge Ode Aan Wannes Van De Velde @ De Roma, Borgerhout The Walkmen @ Trix, Antwerpen Tokyo Police Club @ Botanique, Brussel   19-11 Bl!ndman @ Cultuurcentrum Mechelen Rufus Wainwright en The Acorn @ Arenberg, Antwerpen   20-11 Mercury Rev @ Arenberg, Antwerpen Play & Produce @ Vooruit, Gent The Bony King Of Nowhere @ CC Sint-Niklaas   21-11 Crossing Border Festival @ Arenberg, Antwerpen Jonsi @ Koninklijk Circus, Brussel Les Savy Fav en Sky Larkin en Cloud Nothings @ Trix, Antwerpen Paul Smith en Gravenhurst @ Botanique, Brussel   22-11 Steve Wynn & The Miracle 3 @ 4AD, Diksmuide   23-11 Badly Drawn Boy @ Vooruit, Gent Kyte @ Stuk, Leuven   24-11 Efterklang en The Kissaway Trail @ AB, Brussel Kiss The Anus Of A Black Cat en Eric Chenaux @ Vooruit, Gent NoMeansNo @ Stuk, Leuven Steve Wynn & The Miracle 3 @ Botanique, Brussel   25-11 A Place To Bury Strangers @ De Kreun, Bissegem Crystal Castles @ Trix, Antwerpen Radical Slave @ AB, Brussel Swans @ AB, Brussel Tortoise @ Het Depot, Leuven Olafur Arnalds & Efterklang @ ccha, Hasselt   26-11 Bob Rozman @ cc Ter Vesten, Beveren Das Pop @ De Warande, Turnhou Efterklang en Ólafur Arnalds @ CC De Spil, Roeselare Lambchop en Blitzen Trapper @ Koninklijk Circus, Brussel Patricia Guerrero @ Handelsbeurs, Gent Swans @ De Kreun, Bissegem The Neon Judgement @ Stuk, Leuven   27-11 Atari Teenage Riot @ Vk*, Brussel Patricia Guerrero @ De Roma, Borgerhout   28-11 Bob Brozman @ N9, Eeklo Buscemi @ Kursaal Oostende Drive-By Truckers @ Trix, Antwerpen Musicians Of The Globe en Richard Thompson @ CC Brugge Ólafur Arnalds en Peter Broderick @ Botanique, Brussel Ravid Kahalani @ Zuiderpershuis, Antwerpen   29-11 Suede @ Koninklijk Circus, Brussel Xavier Rudd @ AB, Brussel   30-11 Das Pop @ CC Sint-Niklaas The Jon Spencer Blues Explosion @ Het Depot, Leuven

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

Eén reactie

  • door Elias op zondag 31 oktober 2010

    [title]Leuk initiatief... Bedankt![/title]Leuk initiatief... Bedankt!

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties