Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Ambtenaren worden overbetaald en gaan te vroeg met pensioen

Journalist Lode Vanoost spoorde een jaar lang door het landschap van de openbare dienstverlening. Voor zijn boek: 'Tot uw Dienst' sprak hij met 67 enthousiaste 'ambtenaren’ - loketbediendes, treinbegeleiders, wijkagenten, brandweermannen, verpleegsters, leerkrachten enz - over de ideologische grondslag van deze clichés.
donderdag 14 februari 2019
Weg met de ambtenaar?

"Ambtenaren worden overbetaald en gaan te vroeg met pensioen". Journalist Lode Vanoost spoorde een jaar lang door het landschap van de openbare dienstverlening. Voor zijn boek: 'Tot uw Dienst' sprak hij met 67 enthousiaste 'ambtenaren’ - loketbediendes, treinbegeleiders, wijkagenten, brandweermannen, verpleegsters, leerkrachten enz - over de ideologische grondslag van deze clichés. Na de boekvoorstelling op 6 februari trekt hij opnieuw het land rond met de trein om over openbare diensten te spreken en over de vele andere verhalen van enthousiaste mensen die elke dag het beste van zich geven voor iedereen (video door Docwerkers)

Geplaatst door De Wereld Morgen op Maandag 28 januari 2019

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.