Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu
VIDEO

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug - Aflevering 5

In 2008 barstte de bankencrisis los. We zijn nu 10 jaar later. Is alles nu opgelost en kunnen we nu weer vrolijk verder? Helemaal niet, integendeel. ‘En het probleem is dat de zaken met een koude boekhouderslogica wordt bekeken’, dixit Frank Vanaerschot, inhoudelijk coördinator van FairFin. En hoe zit het met die fameuze stresstest voor banken en het fonds om banken te redden wanneer ze in problemen komen? Alweer een boeiende aflevering waarin ook Ewald Engelen, Nederlands bekendste financiële geograaf, zijn zeg doet.
dinsdag 25 september 2018

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.