Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu
VIDEO

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug - Aflevering 3

Hoe zit dat nu precies met de relatie tussen overheidsschulden en de financiële crisis? Frank Vanaerschot legt het uit in aflevering 3 van onze webisodes '10 jaar bankencrisis - alles komt terug'. Bruno Tersago, correspondent in Griekenland, vertelt hoe de crisis het leven van de Griekse bevolking concreet heeft beïnvloed: "Als men Griekenland echt had willen helpen, had men veel meer tijd gepakt en ingezet op die structurele hervormingen waarvan iedereen vond dat ze er moesten komen."
donderdag 20 september 2018

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.