Honda Gent
Foto -

#7 oktober: stakingen en betogingen over het hele land

De algemene staking voorzien op vandaag werd afgeblazen en toch gingen tal van bedrijven plat.

vrijdag 7 oktober 2016 17:04
Spread the love

Zelfs werkgeversorganisatie Agoria moest toegeven dat de productie in de grote bedrijven uit de technologiesector volledig stil ligt. Aan de zetel van ING kwamen honderden werknemers bijéén om hun woede uit te schreeuwen over de brutale herstructurering. Hoewel de regering haar begrotingswerk nog niet heeft afgerond, lijken er in veel sectoren al emmers over te lopen. Aan de onderhandelingstafel zijn al veel verontrustende voorstellen gepasseerd: nog eens snoeien in de uitkeringen, geknoei met de index, geen extraatje voor overuren, enzovoort. Voorspelling? Als daar ook maar een kwart wordt van doorgevoerd, zit het spel weer op de wagen.Betoging Waver


VincotteDelhaize ZellickSNL Sint-NiklaasVan HoolBetoging Waver

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!