Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

N24: De haven ligt plat!

De haven platleggen doe je niet zomaar. Maar de juiste piketten op de juiste plaatsen zorgen ervoor dat de motor achter de economie in Vlaanderen volledig stilviel.
maandag 24 november 2014

Op verschillende plaatsen in de haven, naast de traditionele piketten aan bedrijven zoals Katoen Natie, ook wegblokkades opgezet. Gevolg was dat sinds de heel vroege ochtend de haven niet meer draaide. Een verslag in foto's:

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

4 reacties

 • door JAN VOS op maandag 24 november 2014

  Wat is het nu juist: Haven staakt of haven gegijzeld? Is dit niet expliciet toegeven dat de staking niet zo gedragen is maar eerder afgedwongen?

 • door martin meerts op dinsdag 25 november 2014

  Jan Vos, U was er duidelijk niet bij in Brussel op de manifestatie. Daar maakten 130- tot 150.000 mensen duidelijk dat het verzet sterker en sterker wordt. Miljoenen gesyndiceerden ook en er komen steeds nieuwe leden bij. Ik ben een vijftal jaar geleden lid geworden toen Bartje De Wever nog maar eens in mijn naam sprak.

  • door JAN VOS op dinsdag 25 november 2014

   martin meerts, mijn reactie was er een op het bovenstaand artikel. In Brussel waren 130 duizend mensen aanwezig of minder dan ZEVEN procent van de werklozen, uitkeringstrekkers en gepensioneerden. Van draagkracht gesproken.

 • door martin meerts op woensdag 26 november 2014

  Misschien moet Karel Van Eetvelt eens een betoging organiseren. Eens zien hoeveel % van zijn vriendjes het zal aandurven om de straat op te trekken.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties